Logoigrica je predupređivački i terapeutski centar za decu i odrasle sa teškoćama u razvoju, govoru, jeziku, učenju i ponašanju. Poslujemo preko 20 godina i naše iskustvo i poverenje su naši najveći kapital.

Naš cilj je da pomognemo deci i odraslima sa teškoćama da ostvare svoj pun potencijal i da žive kvalitetan i produktivan život.

Pružamo široku lepezu usluga, uključujući:

  • Logopedska terapija – pomaže deci i odraslima da razviju i unaprede govor i jezik.
  • Defektološka terapija – pomaže deci i odraslima sa posebnim potrebama da razviju svoje sposobnosti i veštine.
  • Edukativna terapija – pomaže deci i odraslima da nadoknade zaostatke u učenju.
  • Psihologija – pomaže deci i odraslima da se nose sa emocionalnim i ponašajnim problemima.
  • Pedagoška diagnostika – procenjuje razvojne i obrazovne sposobnosti dece i odraslih.
  • Savetovanje za roditelje – pomaže roditeljima da podrže svoje dete u razvoju.

Naši stručnjaci imaju bogato iskustvo i znanje u oblasti logopedije, defektologije, edukacije, psihologije i pedagogije. Posvećeni smo tome da svakom klijentu pružimo individualiziran pristup i pomoć u ostvarivanju njegovih optimalnih mogućnosti.

Logoigrica d.o.o. je organizator edukativnih programa i radionica za decu, roditelje i stručnjake. Naši edukativni programi su zasnovani na najnovijim naučnim istraživanjima i prilagođeni su individualnim potrebama svakog pojedinca.

Poslujemo u Hrvatskoj (Pula) i Bosni i Hercegovini (Banjaluka).

Poverenje i iskustvo

Za nas je najvažnije da naši klijenti imaju poverenje u nas i u naše usluge. Zato se trudimo da svakom klijentu pružimo individualiziran pristup i da mu pomognemo da ostvari svoje optimalne mogućnosti.

Naše iskustvo je naš najveći kapital. U toku našeg višegodišnjeg rada pomogli smo mnogim decom i odraslima da prevaziđu svoje teškoće i da žive kvalitetan i produktivan život.

Pozivamo Vas da nam se pridružite i da zajedno napravimo korak napred.