Slana soba

Slana soba – Alternativa je halokompleks u kome možete da se opustite uz blogotvorna dejstva aerosoli , hromoterapiju-terapiju bojama i terapiju zvukom-relax muzikom. Naša slana soba je novoizgrađena, po najvišim standardima u modernom stilu, sa halogeneratorom najnovije generacije koji poseduje sertifikate Evropske Unije. Slana soba je studio za poboljšanje zdravlja koji Vam pruža mogućnost da povratite funkcionalnost organizma u prijatnoj atmosferi, oslobođenoj od svakodnevnih napetosti i zagađenosti koja nas okružuje.
Starosna granica za haloterapiju ne postoji a za decu je posebno preporučljiva. Deca vreme u slanoj sobi mogu provesti aktivno kroz igru i zabavu. Tokom tretmana deca mogu uživati u pesmicama, pričama i crtanim filmovima a tu su i razne igračke , kantice, lopatice.

[fat_maika id=”6603″]

Haloterapija ne zamenjuje medicinsku terapiju ali smanjuje upotrebu lekova i značajno ubrzava oporavak. Haloterapija u znatnoj meri smanjuje posledice stresa, smiruje i produbljuje disanje, podiže nivo koncentracije, blagotvorno utiče na proces podmlađivanja kože, ubrzava sagorevanje masnoća i izaziva osećaj svežine i zadovoljstva.
Tretmani za odrasle traju 40 minuta, a za decu 20-25 minuta i prilagođeni su njihovom uzrastu i zdravstvenim potrebama. Za pun efekat terapije potrebno je od 10-15 tretmana.

Više o ovome na našem sajtu www.slanasobaalternativa.com